Lukk

Om oss

Vi er en profesjonell aktør med behandlingsted i Bergen Sentrum

Vårt motto er at kun det beste er godt nok

Hos TBL Medical behandles du kun av offentlig godkjent helsepersonell med lang erfaring innenfor medisinsk laserbehandling og andre kosmetiske behandlinger.

 

Se videopresentasjon av klinikken

Helt siden vi startet opp klinikken i 2010 har har vi hatt et mantra at kun det beste er godt nok. Det betyr at vi alltid skal ha det beste og nyeste medisinske utstyret (lasere etc) på markedet og vi kan trygt påstå at vi har en av Norges største og beste laserpark.

Det er selvfølgelig ikke nok med gode lasere visst ikke sykepleierne og legene ikke kan bruke utstyret, så våre behandlere blir jevnlig etterutdannet og kurset for å kunne gi deg den beste behandlingen.

REBECCA BERGTUN

Linn Nygård

Sykepleier

Linn Nygård

Sykepleier


Olga

Linergist

Olga

Linergist


Silje Lien

Sykepleier

Silje Lien

Sykepleier

silje@tblmedical.no


May-Helen Bergetun

Sykepleier

May-Helen Bergetun

Sykepleier

maya@tblmedical.no


Rebecca Bergetun

Sykepleier

Rebecca Bergetun

Sykepleier
46 42 64 21
rebecca@tblmedical.no

Rebecca Bergetun ble utdannet sykepleier i 2004 ved det anerkjente medisinske universitet Monash i Australia. Hun er den som har fjernet flest tatoveringer hos Clear Ink og Total Body Laser. Siden 2007 har Rebecca fjernet tusenvis av tatoveringer med ulike lasere.


Linn Marthinussen

Sykepleier

Linn Marthinussen

Sykepleier

linn@tblmedical.no

Linn Marthinussen Tofting er utdannet sykepleier i 2003, med videreutdanning i hudpleie for sykepleiere og kosmetisk dermatologi ved Senzieakademiet på høyskolen i Buskerud i 2014.


Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger