Lukk

Er Restylane i leppene noe for meg?

Lagt inn: 10.nov 2012 i Behandlinger Injeksjoner

Mange spør oss hvordan leppene vil se ut etter en Restylane behandling og hvorfor denne behandlingen vil passe for dem. Mange er redd for å oppnå uønskede lepper som de har sett på tv, eller på gaten der leppene er overkorrigert, for store eller har det typiske ‘andenebb’ utseende.

Hos Total Body Laser ønsker vi alltid å oppnå et naturlig resultat og ikke ett overkorrigert utseende.

Fyldige lepper forbindes ofte med ungdommelighet. «Kvinner med trutmunn ser yngre ut enn damer med smale lepper, viser ny forskning»

– Da vi identifiserte kvinner som så unge ut for alderen, ble ulikheten mellom leppene slående, forteller forskeren David Gunn, som står bak forskningsprosjektet. Forskerne sammenlignet 250 britiske og nederlandske damer, skriver BBC.

Leppene våre krymper

Mye av årsaken til at leppestørrelsen slår inn når vi skal anslå en persons alder, har trolig med leppenes vekst å gjøre. Normalt når leppene sin maksimale størrelse i løpet av tenårene. Og grunnen til at ofte barn har store lepper, handler om proporsjonene mellom de velutviklede leppene og størrelsen på ansiktet.

Når vi når 30- og 40-årene begynner for mange leppene å krympe. Og det er blant godt voksne kvinner vi ser de største forskjellene. Forskerne fant enorme forskjeller på leppetykkelsen til damer over 60 år. Faktisk varierte det så mye som fra tre millimeter fra toppen av overleppen til bunnen av underleppen, til 2,2 centimeter.

Hvem er det egentlig som velger å få Restylane i leppene?

De fleste som kommer med ønske om Restylane i leppene er kvinner mellom 30-65 år. Men vi har også de som er yngre så som eldre og noen menn.

Hvorfor ønsker de denne behandlingen?

  • Ønsker mer fylde som har forsvunnet over årene i leppene.
  • Andre ønsker en mer definert leppekant, da de opplever at lebestiften smitter ut over når leppekanten er blitt mindre med årene.
  • Noen ønsker å tilføre fukt til leppene, da vær og vind, alder mm fører til tørre og sprukne lepper.
  • Korrigere ujevnheter og oppnå ett mer symmetrisk utseende.
  • Forminske arr
  • Kvinner med rynker over munnen, som gjerne oppstår etter røyking i lang tid

Vi kan behandle både rynkene over leppen samt leppekant for å forminske rynkene som gjerne går fra nesen og helt ned til leppen.

Noen ganger kan de være en fordel å kombinere med små dråper med Botox for å få selve muskelen rundt munnen til å slappe av i huden over overleppen etterfulgt av en kjemisk peeling .

Skape fyldigere lepper

Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane Lipp er spesielt utviklet for å skape fyldigere lepper, mer definerte leppekonturer og en mer markert amorbue på en naturlig måte.


Del denne siden med andre:

  • Nyhet – Fettfjerning uten kirurgi med LipoCryo
  • Forrige
  • Neste

Tilbake til alle artikler

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger