Lukk

Nyhet – Vi utvider laserparken enda engang – Nå med Soprano ICE Speed fra Alma

Lagt inn: 11.sep 2017 i Hårfjerning Informasjon

Total Body Laser befester sin markedsposisjon som den klinikken som har den nyeste og beste laserparken for kosmetisk laserbehandling i Norge. Der andre klinikker kun har en enkel maskin, har TBL totalt 5 forskjellige lasere med den siste teknologien.
Vi kan nå tilby hårfjerning med diodelaseren Soprano Ice speed diode med Alex  i tillegg til våre eksisterende hårlasere.

Den største nyheten på denne laseren , er «speed behandlings hodet» og en ekstra Alexandrite
bølgelengde. Fordelen med å kunne tilby flere bølgelengder gjør at vi nå kan behandle de vanskeligste hår
og hudtyper. Nylige studier har også vist at Alex 755 nm diodelaser er tryggere og mindre smertefull en
tradisjonell Alexandrite laser.

Total Body Laser har nå 6 av verdens beste lasere for permanent hårfjerning, noe som betyr at vi kan behandle alle hudtyper trygt og effektivt. 

Soprano Ice som er siste tilskuddet i vår laserpark, har en diodelaser som kan behandle alle hudtyper, den har et speed hode som gjør at vi kan behandle større områder på kortere tid.

Soprano XLI er nå oppgradert til Soprano Ice, men kommer med et compact hode, dette hodet har ikke speed funksjon, men vil gi samme effekt som speed.Perfekt til mindre område, men kan også brukes på hele kroppen.

Alexandrite bølgelengde – begge våre Soprano Ice maskiner har også Alex hoder,
disse er fantastiske på tynnere og lyse hår. Vi har også Lightsheer diodelaser, denne har lenge og blir fortsatt sett på som gullstandarden innenfor hårfjerning, vi bruker ofte denne til lys hud på små områder.


Del denne siden med andre:

  • Sykkel VM kampanje – Permanent hårfjerning på legger til halv pris
  • Forrige
  • Neste

Tilbake til alle artikler

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger