Lukk

Høstkampanje – Microneedling med Dermapen

Lagt inn: 31.Aug 2018 i

Høsten er her og da slår vi til med et god tilbud på Microneedling med Dermapen med hele 20% rabatt ut September og Oktober.

Dette gjelder Microneedling med PRP  (såkalt vampyrbehandling.) eller “vanlig” Microneedling med Dermapen sine egne aktivatorer (DP Dermaceuticals)
Dermapen er en verdens mest avanserte mikroneedling behandling. Restulater som en fraksjonert laserbehandling, uten nedetid. En kan bruke Dermapen i kombinasjon med PRP, som oftest betyr dette raskere resultater og ferre behandlinger er nødvendig. Ved bruk av aktive ingredienser fra DP-dermaceuticals, er virkestoffene basert på naturlige virkestoffer som vekstfaktorer, lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Disse aktiverer hudens egne celler og kollagen til regenerering. – Så og si smertefri uten nedetid – Redusere arr, rynker, linjer, pigmenter, hudoppstramming, strekkmerker og så mye mer.

Hos Total Body Laser bruker vi den anerkjente Dermapen i behandlingen

Les mer om Microneedling her : Microneedling i Bergen


Del denne siden med andre:

  • Søker modell til PRP behandling mot hårtap
  • Forrige
  • Neste

Tilbake til alle artikler

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger