Lukk

Coronastengt / Produktsalg

Lagt inn: 17.mar 2020 i

Vi følger myndighetene sine råd og anbefalinger og holder klinikken stengt fram til 26 Mars. Dette betyr at alle avtaler i perioden fram til 26 Mars utgår. Har du time før 26 Mars ber vi deg innstendig om å logge inn på bookingsystemet og slette/flytte timen din til etter 26 Mars. Vi vil selvfølgelig gjøre alt vi kan for å hjelpe deg om du skulle trenge hjelp til å finne ny time.

Salg av produkter i denne perioden

Vi får spørsmål fra fortvilte kunder som har begynt på et hudprogram hos oss, men som nå ikke får tak i produktene som de trenger for å fortsette. Vi har derfor opprettet en egen webside kun for eksisterende TBL kunder der dere kan bestille produktene dere trenger her: Bestill produkter her
Vi vil så langt det gjøre kjøre ut produktene til kundene våre, eventuelt sender vi de gratis med post.

Zo Skin health tillater oss ikke å selge ZO sine produkter åpent på nettet, så denne websiden er passordbeskyttet og kun tilgjengelig for eksisterende kunder av TBL Medical.

Ta kontakt med oss på chat eller sms for å få tilgang til bestille produkter.


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle artikler

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger