Lukk

Permanent hårfjerning i Bergen

Fjerner håret effektivt med laser.

Hårfjerning med markedets beste laser

TBL Medical tilbyr permanent hårfjerning i Bergen sentrum og i Knarvik Senter. Vi garanterer at vi alltid har de beste og mest effektive laserne på markedet for permanent hårfjerning. 
Permanent hårfjerning med diodelaser er en sikker, ikke kirurgisk behandling for fjerning av uønsket hår på kroppen. Laser-lyset skader hårsekkene og reduserer hårets evne til å vokse ut igjen.

For å forsikre oss om at vi skal kunne gi kundene våre den absolutt beste behandlingen, så har vi nå totalt 6 forskjellige lasere for permanent hårfjerning, der den siste er den helt nye Alma Soprano Titanium med tre bølgelengder (Alex, Diode og NdYag), kjøpt inn Oktober 2019. Med Norges desidert største og nyeste laserpark for permanent hårfjerning med laser, kan du være trygg på at du vil få den absolutt beste behandlingen hos oss.

Hvordan fungerer hårfjerning med laser?

Laserne produserer en smertefri laserstråle med en spesifikk bølgelengde som søker mot pigmentet i håret. Laserstrålen skytes flere ganger i sekundet mot huden, og hvert skudd er nok til at pigmentet i ett stort antall hårsekker varmes opp og ødelegges.

Når hårsekken varmes opp med laserstrålen, ødelegges dens mulighet til å produsere hår, dette uten å skade omliggende hud. I motsetning til IPL maskiner som ofte kun skader hårsekkene, vil en diodelaser ødelegge hårsekken for alltid, slik at hårsekkene aldri vil kunne produsere hår igjen.
En viktig del av behandlingen er det avkjølende håndstykket som kjøler huden og gir mulighet til å behandle til og med den mest sensitive hud.
Håndstykket beskytter og kjøler det øverste laget i huden, under og etter hver laser puls, samtidig som den avgir riktig laser energi til hårroten.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen begynner med at hårene blir klippet ned, eller at du selv har barbert hårene ned til en lengde på ca 2mm. En kald gele blir lagt på området som skal behandles og du får briller som beskytter for laserlyset.
Du kan kjenne en lett stikkende følelse med hvert laserlys, de fleste trenger ikke lokalbedøvelse. Når gelen tørkes av vil en del hår forsvinne, resterende hår kommer å løsne innen 2-3 uker.
Det er viktig at din hud ikke er solbrun, eller har vært utsatt for soling de 4 siste uker før og etter behandling.
Kombinasjonen av kontaktkjøling og andre viktige parametere gjør det mulig å utføre en sikker og effektiv behandling for alle hudtyper. Laser fjerner best hår med farge, hvite hår kan ikke behandles.

Hva kan du forvente deg?

Hvordan det behandlede området kommer å se ut direkte etter behandlingen er forskjellig fra person til person, dette beror på omfang av hår og hudtype. Du kan oppleve mindre rødhet eller hevelse på området som har blitt behandlet.

Dette er positive kliniske resultat som viser at hårsekken har respondert positivt på behandlingen. Bivirkninger er sjeldne, og om det oppstår så er de mindre og vanligvis forbigående.
De fleste gjenopptar normale aktiviteter rett etterpå behandling. Det er viktig å forstå at det er hårene som er i den aktive vekstfasen som responderer best av laseren, hårene har 3 vekstfaser. Ettersom alle hårstrå ikke befinner seg i denne fasen på samme tid er det nødvendig med flere behandlinger for å oppnå best resultat. Vanligvis mellom 5-8 behandlinger. Men allerede etter første behandling vil du merke mindre hårvekst, tynnere hår og at de vokser saktere.

Dette dras nytte av når vi evaluerer ditt hårproblem. For eksempel menn som sliter med inngrodde hår etter barbering (pseudofolliculitis barbae) og ønsker ikke å fjerne alt hår vil kun noen få behandlinger være nok. Ta gjerne kontakt for å høre med om din behandling, eventuelle bivirkninger og hvilke resultater du kan forvente deg.

Verdt å vite før en behandling:

 • Vi anbefaler ingen sol, solarium eller selvbrunings krem de 4 siste ukene før behandling. Solbrun hud reduserer effekten av behandling og øker risiko for hypopigmentering (midlertidig pigmenttap).
 • Voksing, napping eller threading bør avsluttes de siste 4 uker før behandling, da laseren kun virker på hårsekker med hår.
 • Hudkremer som inneholder fruktsyrer, a-vitaminsyre etc bør ikke brukes de siste dagene før behandling.
 • Det kan være en fordel å kun barbere hårene før behandlingen. Eventuelt klippe de korte med en saks.
 • Bruker du medisiner som gjør huden omfintlig for lys kan dette øke risikoen for brannsår og anbefales ikke.
 • Vi behandler ikke gravide eller deg som ammer. Dette på grunn av hormonelle årsaker, selve laseren vil på ingen måte være skadelig for gravide.

Typiske behandlingområder

 • Rygg
 • Mage
 • Bryst
 • Legger
 • Lår
 • Armer
 • Armhuler
 • Bikini område
 • Ansikt
 • Overleppe
 • Hake

Hva er IPL og hvorfor vi ikke bruker IPL til hårfjerning

IPL står for Intence Pulsed Light (Intense Pulset Lys) og har dermed ingenting med Laser å gjøre.
Prinsippene for behandlingmetoden er nok ganske like for kunden, men i stedet for lasere tunet på forskjellige bølgelengder, bruker IPL ett sterkt lys med forskjellige filtre for å prøve å oppnå den gode effekten som diodelaserene gjør.
Resultatet og effekten kan nok dessverre ikke sammenlignes, kunden trenger ofte mange flere behandlinger med IPL for å oppnå samme effekten som man ville fått med ekte laser.

Fordelen til IPL, er at disse maskinene gjerne koster en tienedel av hva en diodelaser, og at maskinen kan brukes til flere forskjellige behandlingsformer.

Her finner du vår artikkel “hva er forskjellen på IPL og diode laser”.


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Priser

Konsultasjoner for behandlinger som tilbys gjennom TBL Medical er gratis. Alle priser på denne nettsiden er oppgitt i norske kroner

* Prisene er pr behandling ved kjøp av pakke på 4 x behandlinger. (Kan ikke kombineres med andre kampanjer og skal betales i sin helhet (4 x behandlingspris) ved første g) Skulle man trenge flere enn 4 behandlinger gies det 30% avslag pr behandling på fullpris. Vi tilbyr også 20% studentrabatt til alle som medbringer gyldig studentbevis. Gjelder kun for permanent hårfjerning med laser.

NB:  Prisene under er inklusiv de nye MVA avgiftene til staten

Hårfjerning for kvinner – Laser (Inklusiv MVA)

Pris Pakke*PrisBehandling
700,- 950,-Hake
700,- 950,-Overleppe
1600,-2100,-Ansikt
1300,-1750,-Hake + overleppe
1700,-2250,-Bikini
2800,-3700,-Brasiliansk / Bikini (alt)
2350,-3100,-Bikini + Armhuler
1300,-1750,-Armhuler
2800,-3750,-Legger
2750,-3350,-Lår
5150,-6850,-Legger + Lår
700,-950,-Magestripe
2440,-3350,-Armer
Ta kontaktTa kontaktAndre områder

Hårfjerning for menn – Laser (Inklusiv MVA)

Pris Pakke*PrisBehandling  
3300,-4350,-Rygg
1400,-1850,-Skuldre
4700,-6250,-Rygg + Skuldre
2340,-3100,-Bryst
2800,-3750,-Bryst + Mage
1400,-1850,-Mage
1650,-2100,-Bikinikant
Ta kontaktTa kontaktSkjegg
Ta kontaktTa kontaktAndre områder

Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Prisliste alle behandlinger

Gavekort Total Body Laser

Kan dette være den perfekte gave til din mor, far, søster, bror eller venn? Bestill gavekort og betale online

Tar vi ikke telefonen?

Vi kan til tider være opptatt med behandlinger. Legg igjen din kontaktinfo, så tar vi kontakt med første anledning. [contact-form-7 404 "Not Found"]

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger