Lukk

Microneedling med Dermapen

Med eller uten PRP / Vitaminboostere

Microneedling med Dermapen i Bergen

NYHET: Som den eneste i Bergen og som en av de første i Norge, har vi nå fått inn den helt nye DermaPen 4.

Microneedling med Dermapen er en avansert fraksjonert behandling, som er designet til å fremprovosere en tilhelningsrespons i huden. Behandlingen øker den naturlige produksjonen av kollagen og elastin i huden.

Dermapen lager mikroskopiske kanaler i huden som får cellene til å tro at det har oppstått en skade. En naturlig respons i huden vil da frigjøre et utall veksthormoner, slik at kollagenproduksjonen økes.  Perfekt for deg som ønsker sunnere hud, økt glød, opp-strammende effekt, jevnere hudtone, minimere porer, arr og redusere rynker.

Hva kan behandles med dermapen

  • Fine linjer og rynker
  • Pigmenteringer
  • Store Porer
  • Aknearr eller andre arr
  • Strekkmerker
  • Minimere store porer
  • Ønsker mer glød i grov og eldet hud.

Hvordan utføres behandlingen

Dermapen er en rask behandling, med minimalt ubehag. Selve behandlingen tar normalt kun 5 til 10 minutter pr område.

Behandlingen går ut på å lage mikrokanaler i forskjellige hudlag, alt etter hva som skal behandles. Aktive ingredienser penerterer dypt ned i huden for å bli tatt opp av dypere hudceller for å stimulere til nydannelse av kollagen og elastin.
Allerede etter 1 behandling vil du kunne se effekt. Men vi anbefaler 5-6 behandlinger for optimale og langvarige resultater. Etter endt «kur» vil huden ytterlige forbedres de neste 6-12 måneder etter behandling. For optimale og langvarige resultater, anbefaler vi alltid et eget hudprogram for din hud.

Etterbehandling

Nedetidetid etter en dermapen behandling er kort, men det beror også litt på hva du har behandlet.  Overfladiske behandlinger som ved lett pigmentering, har kortest nedetid.  Du kan være litt rød etter behandlingen samme dag og litt tørr i dagene etter.
Har vi jobbet i dypere hudlag vil du være rød i noen dager, huden føles ofte litt tørr og stram. Noen kan bli lett hoven opp til en uke etter behandling.   Det er viktig å forstå at alle reagerer ulikt, noen kan være rød, tørr og hoven lenger enn forventet.
Makeup kan brukes ca 48 timer etter behandling

Hvor ofte kan jeg få behandling.

Ved lettere behandlinger kan du få utført behandling hver 4 uke. Jobbes det dypere skal det gå minimum 6-8 uker mellom hver behandling.

Jobbes det med arr og pigmentering, kan du komme hver 4 uke, det vil da bli annenhver gang skiftet mellom dypt til overfladisk behandling.

Mange tror at ved Dermapen eller mikroneedling  som det også blir kalt , går vi så dypt at det det kommer mye blod ut.
Tar du et lite google søk på mikroneedling så kan det se ganske så skremmende ut. Når vi behandler med Dermapen stilles nålelengden inn akkurat i den dybden i huden vi ønsker å jobbe med.
Vi vil kun jobbe til vi ser at du blir litt rød, eller til vi får lett «blodsvar» om vi jobber på arr. Blødninger betyr at en jobber i feilt hudlag, dette vil ikke gi noen resultater på hudfornying.

Dermapen vs Laser

Arrbehandling.
Vi tilbyr fraksjonert laserbehandling for arr og hudoppstramming, men da dette ikke er en behandling som er tålt av alle hudtyper pga thermal varme, er Dermapen er godt alternativ.
Dermapen har eget arrprogram for å kunne jobbe med dype, atrophiske arr, som kirurgiske arr, brannskadet hud, strekkmerker og akne arr. Den unike nåledybden kan gå helt ned til 3.0 mm.

Pigmentering
Med Dermapen kan vi behandle de fleste typer pigmentering, også de som ikke kan behandles med laser pga varme og hypopigmenterings bivirkninger. Dette betyr at Dermapen kan hjelpe å behandle Melasma uten risiko for hyperpigmentering. Dermapen kan brukes av alle hudtyper.

Før behandling.
Slutt med sterke syreprodukter noen dager før behandling.
Vi behandler ikke blødere, diabetespasieter, gravide, nyopererte, solbrendt hud, eksemhud. Pågående akne, eksem eller herpessår.

Dermapen microneedling i kombinasjon med PRP behandling er en meget effektiv behandling for flere typer indikasjoner.  Les mer om PRP behandling i Bergen


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Priser

Konsultasjoner for behandlinger som tilbys gjennom Total Body Laser er gratis. Alle priser på denne nettsiden er oppgitt i norske kroner

NB:  Prisene under er inklusiv de nye MVA avgiftene til staten

PrisBehandling
Fra 1860,-Eksakt pris gis etter konsultasjon.
6860,-Dermapen ansikt med PRP (Dracula / Vampyr behandling)

Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Prisliste alle behandlinger

Gavekort Total Body Laser

Kan dette være den perfekte gave til din mor, far, søster, bror eller venn? Bestill gavekort og betale online

Tar vi ikke telefonen?

Vi kan til tider være opptatt med behandlinger. Legg igjen din kontaktinfo, så tar vi kontakt med første anledning. [contact-form-7 404 "Not Found"]

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger