Lukk

LipoCryo

Lipocryo fjerner fettet fra spesifikke steder på kroppen uten kirurgi

LipoCryo er en ikke-kirurgisk fettfjerning metode uten “nedetid”

Kampanje – I hele Januar og Februar 2019 tilbyr vi behandling får du to behandlinger til prisen av én. Må brukes på samme område.

Fettreduksjon med LipoCryo er den nyeste metoden for å fjerne fett fra spesifikke områder på kroppen, uten noe form for kirurgi.

Hvordan fungerer fettfjerning med LipoCryo?

Fettfjerning med LipoCryo fungerer med fettfrysning prinsippet, der maskinen suger huden inn i ett munnstykke med vakuum og kjøler ned de underliggende fettcellene til ca 3 grader (som er ca frysepunktet for fett), dette gjøres uten å skade overliggende hud og underliggende nerver og organer. Når fettcellene blir utsatt for denne lave temperaturen krystalliseres de og ødelegges permanent, og etter hvert skilles ut av kroppen.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen utføres med at ett vakuum-munnstykket til LipoCryo festes til området som skal behandles, som gjør at huden og det underliggende fettet suges inn og kjøles ned. Pasienten vil føle ett lett ubehag med vakuum effekten og området blir kaldt i begynnelsen, men dette avtar etter hvert. Etter endt behandling vil huden føles kald og hard i en kort periode. Det er ingenting i veien med å oppta normal aktivitet rett etter behandling. Behandlingen tar ca 30-45 minutter pr område som skal behandles.

Hvem er denne behandlingen for?

LipoCryo passer for de personene som har fettansamlinger (typisk mage, rumpe, lår etc), som er vanskelig å fjerne med vanlig trening og kosthold. Det er viktig å huske på at LipoCryo ikke er er en erstatning for trening og ett godt kosthold, men en metode for å kunne fjerne fettet på problemområder.

Hva kan du forvente deg?

Det er veldig individuelt hvor mye fett som fjernes etter behandling, men normalt fjernes fra 25-35% etter èn behandling. For at kroppen skal få tid til å skille ut de ødelagte fettcellene, så vil det ta opp til 6 uker før man ser full effekt etter endt behandling.

Er resultatet permanent?

Fettcellene som blir ødelagt med behandlingen er bort for alltid. I motsetning normal slanking med kaloriunderskudd der fettcellene bare blir mindre (tømmes), så er fettcellene i det behandla område ødelagt for alltid. Holder du vekten stabilt og ikke har ett kalorioverskudd, så vil ikke kroppen produsere flere fettceller. Uansett vil det for alltid være vanskeligere å mer fett i det behandlet område.

Hvem kan ikke behandles?

 • Vi behandler ikke gravide.
 • Vi behandler ikke de som har kuldeallergi.
 • Vi kan ikke behandle om du har underliggende brokk på behandlingstedet.
 • Rynauds Sykdom/fenomen.
 • Kryoglobulinemi syndrom .
 • Sirkulasjonsproblemer .
 • Vi behandler ikke områder med eksem, betennelse eller sår.

Rett etter behandlingen

 • Drikk mye vann de 2 første timene .
 • Unngå et stort måltid i minst 2 timer etter behandling, for at de første avfallstoffer kan passere hurtig ut av kroppen.
 • Etter behandlingen vil huden være rød, hard og kald. Huden masseres i ca 5 minutter rett etter behandlingen.
 • Huden kan være noe øm de første dagene etter behandlingen, spesielt ved direkte støt mot behandlingsområdet.

Du kan gå tilbake til dine vanlige arbeidsoppgaver rett etter behandling,
men fysisk hardt arbeid og trening samme dag anbefales ikke.


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Priser

Konsultasjoner for behandlinger som tilbys gjennom Total Body Laser er gratis. Alle priser på denne nettsiden er oppgitt i norske kroner

NB:  Prisene under er inklusiv de nye MVA avgiftene til staten

PrisBehandling
Fra 5650,-Eksakt pris gis etter konsultasjon.

Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Prisliste alle behandlinger

Gavekort Total Body Laser

Kan dette være den perfekte gave til din mor, far, søster, bror eller venn? Bestill gavekort og betale online

Tar vi ikke telefonen?

Vi kan til tider være opptatt med behandlinger. Legg igjen din kontaktinfo, så tar vi kontakt med første anledning. [contact-form-7 404 "Not Found"]

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger