Lukk

Fjerning av sprengte blodkar

Laserbehandling med Nd-Yag laser og AFT/IPL lys behandling er en effektiv måte å fjerne sprengte blodkar på

Problemer med sprengte blodkar?

Med våre effektive Nd:Yag lasere kan vi effektivt fjerne sprengte blodkar og vener på armer, ben og ansikt.

Telangektasier er den medisinske terminologien for sprengte blodkar og edderkopp kar, men blir ofte også kalt spiderveins på grunn av at  blodårene ser ut som mørke edderkopp-vev i huden.
Felles for alle disse betegnelsene er at det kjennetegnes som små tynne, men godt synlige, røde eller blå blodkar som ligger høyt opp i huden.

Selv om disse svært skjemmende karene hører sammen med det store karsystemet vårt, så har de ingen funksjonell verdi for kroppen vår, og kan dermed trygt fjernes med laser. Ønsker du vakre ben uten skjemmende synlige blodkar, så er laserbehandling med Nd:Yag laser en effektiv ikke-kirurgiske måten å fjerne disse på.
Som oftest trengs det kun én behandling med vår effektive laser, men avhengig av området og størrelsen kan det være nødvendig med flere behandlinger med 4-6 ukers mellomrom.

Hvordan behandle sprengte blodkar?

Man kan fjerne sprengte blodkar og vener ved hjelp av laserbehandling med Nd-Yag laser og AFT/IPL lys behandling. De mørke pigmentene i blodkarene og cellene absorberer laserlysets energi, som igjen termisk ødelegger veggene i blod karet.

Dette gjør at blodkaret kollapser og blir ødelagt, kroppen sitt lymfesystem vil ta bort det som er skadet som ved et blåmerke. Som oftes ser du resultatet med engang, men noen ganger vil du trenge en eller flere behandling. Det ingen ubehag for deg som pasient i denne prosessen.

Hvordan foregår selve behandlingen?

Vi vil først evaluere ditt karproblem med en gratis konsultasjon. Det er viktig å ikke utsette området for sol eller selvbruningskrem de siste 4 ukene før og etterbehandling, da dette kan føre til pigmentforandringer i området som blir behandlet.
Under selve behandlingen vil du vil få på deg briller som beskytter øynene dine mot laserlyset. En kald kontaktgele blir lagt på huden din for å minimere smerten og varmen fra laseren. Det kommer an på utseende på karret og beliggenhet hvordan vi vil behandle med laseren.
Noen ganger vil vi ligge laseren 90 graders vinkel på karret som skal behandles, mens andre ganger ligger vi laseren 45 graders på karret.

Du vil kjenne et varmt stikk når laserlyset treffet karret, og rett etterpå vil du kunne se at karret ikke fyller seg opp igjen med blod. Dette viser at karret er ødelagt og vi vil forsette på de stedene som ikke har blitt behandlet til hele området er blitt dekket.

Hvordan vil huden se ut rett etter behandlingen?

Dette er forskjellig fra person til person. Noen kan bli litt hoven i huden som ved ett katteklor, dette vil forsvinne som oftes i løpet av noen dager, vi anbefaler ikke varme bad, bruk av nylonstrømper og hard trening så lenge huden er sår.
Som oftes trengs ingen etterbehandling, men vi anbefaler alikevel å smøre huden med en egnet laser krem som K-Ceutic eller Aleo-Vera Gel. Det endelige resultatet vil være synlig 6-8 uker etter behandlingen


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Priser

Konsultasjoner for behandlinger som tilbys gjennom Total Body Laser er gratis. Alle priser på denne nettsiden er oppgitt i norske kroner

NB:  Prisene under er inklusiv de nye MVA avgiftene til staten

PrisBehandling
Fra 1000,-Eksakt pris gis etter konsultasjon

Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Prisliste alle behandlinger

Gavekort Total Body Laser

Kan dette være den perfekte gave til din mor, far, søster, bror eller venn? Bestill gavekort og betale online

Tar vi ikke telefonen?

Vi kan til tider være opptatt med behandlinger. Legg igjen din kontaktinfo, så tar vi kontakt med første anledning. [contact-form-7 404 "Not Found"]

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger