Lukk

Hudoppstramming uten kirurgi med ClearLift

ClearLift er rett og slett ansikts-løft med laser

Hudoppstramming uten kirurgi med ClearLift.

Vi streber alltid etter å være i forkant med ny medisinsk laser-teknologi, og er veldig stolte av å være en av de første i Norge som kan tilby ClearLift™ Pixel Q Switched laser til våre kunder.

ClearLift er rett og slett ansikts-løft med laser. En laserbehandling som er fullstendig smertefri og helt uten nedetid. Man kan utføre behandlingen i lunsjen og gå tilbake på jobb uten synlige sår eller merker.
Behandlingen blir derfor populært kalt «The lunchtime facelift».

Hvem passer Clearlift til?

Clearlift er perfekt til den travle kunden som ikke har tid til å ta fri for de mer aggressive behandlingene som gir lang nedetid. Clearlift kan utbedre fine linjer, rynker, rødhet og sprengte kar i hud, gi løft og en jevnere hudtone.
En perfekt behandling også for deg som vil forebygge aldringstegnene, da clearlift vil «vekke» huden og få den til å produsere kollagen.

Hva kan behandles?

Ansikt, hals, bryst og hender. Den vil også gi en fin effekt på uønsket porer, pigmenter og rødhet i hud. ClearLift bruker en nano-sekund Q.Switched laser som leverer «sjokk bølger» i huden som igjen medfører at pigmenteringer løses opp og forsvinner.

Hvor mange behandlinger vil jeg trenge?

Vi anbefaler en kur på 4-6 behandlinger med ca 3-4 ukers mellomrom for å få maksimal effekt, men du vil som oftest se resultater etter kun 2 behandlinger.

Hvordan virker ClearLift?

Laseren sender korte, men kraftige impulser av lys som absorberes dypt i underhuden. Dette stimulerer så nydannelse av kollagen, reduserer pigmenteringer og gir huden et løft, alt dette uten å skade overhuden.
Ved å stimulere kollagenproduksjonen vil de typiske aldringstegnene som slapp og «hengende hud» reverseres.

Hvem kan få behandling?

Så å si alle alle aldre og hudtyper kan få behandling med Clearlift. Yngre menn og kvinner kan også få behandling, men da mer for å forebygge aldringtegnene.


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Priser

Konsultasjoner for behandlinger som tilbys gjennom Total Body Laser er gratis. Alle priser på denne nettsiden er oppgitt i norske kroner

NB:  Prisene under er inklusiv de nye MVA avgiftene til staten

PrisBehandling
3125,-Ansikt eller hals pr behandling pr område
9375,-Pakke på 4 behandlinger pr område
12500,-Pakke på 6 behandlinger pr område
Kontakt ossAndre områder og behandlinger

Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Prisliste alle behandlinger

Gavekort Total Body Laser

Kan dette være den perfekte gave til din mor, far, søster, bror eller venn? Bestill gavekort og betale online

Tar vi ikke telefonen?

Vi kan til tider være opptatt med behandlinger. Legg igjen din kontaktinfo, så tar vi kontakt med første anledning. [contact-form-7 404 "Not Found"]

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger