Lukk

Fotona Dynamis SP Pro

Laserbehandling med markedets mest effektive laser

#Fotona Dynamis SP Pro er en av de siste og mest effektive laseren på markedet for estetisk laserbehandling. Les mer om de forskjellige behandlingene vi kan utføre med Fotona Dynamis SP Pro under.

Gå direkte til Fotona 4D Facelift og les mer om ansiktsløft med laser
Gå direkte til Fotona SmoothEye og les mer om oppstramming rundt øyne
Gå direkte til Fotona Active Acne og les mer om aktiv akne behandling
Gå direkte til Fjerne Strekkmerer og les mer om fjerning av strekkmerker med laser
Gå direkte til IntimaLase og les mer vaginal oppstramming med laser
Gå direkte til LipLase og les mer om lage større lepper uten injeksjoner

FOTONA  4D FACELIFT I BERGEN

Fotona 4D er ikke-kirurgisk laserbehandling for deg som ønsker å forbedre slapp hud, rynker, linjer, ujevn hudtone og volumtap i ansiktet. I motsetning til tradisjonell kirurgisk ansiktsløft er det svært liten eller ingen “nedetid” ved denne behandlingen.

4D protokollen styrker kollagenet i huden noe som gir ansiktet et umiddelbart løft pga kollagenkontraksjon. Kombinasjonen av laserbehandlingene i 4 nivåer i huden fører til kraftig stimulering av kollagen og kollagenproduksjon.
Dette betyr at hudens struktur og balanse mellom talgproduksjon og fuktbevarende evne bedres, porer og små sprengte blodkar minimeres og pigmentering blir jevnere, – huden blir friskere og gamle solskader blir reparert.

Hvordan foregår behandlingen.
Navnet på behandlingen – Fotona 4D kommer av at behandlingen foregår i 4 forskjellige steg og kombinerer bruk av 2 forskjellige laser med 4 forskjellige lasermodaliteter. Alle 4 stegene utføres rett etter hverandre og tar totalt 60-80 minutter

Steg 1: SMOOTH®, foregår ved at vi stimulerer huden fra innsiden av munnen med laser. Dette steget gjenoppretter volum i slappe/ hengende områder og gir et umiddelbart løft. Ved å behandle fra munnhulen er det mulig å gi volum til de nasolable foldene (linjene fra nese ned til munn), helt uten noen form for hudfiller (injeksjoner).

Steg 2 FRAC3® (Hudfornyelse) bruker en fraksjonert laser som går noe dypere i huden for å stimulere til økt kollagenproduksjon, noe som gir huden bedre struktur og hudtone.

Steg 3: PIANO® (Hudoppstramming) Dette steget er for å stimulere kollagenet i overflaten av huden, redusere pigmentering, arr, rynker og for å gi bedre tone og tekstur.

Steg 4; SUPERFICIAL™ (Light Peel) det avsluttes med en overfladisk laserpeeling/mikropeel for ujevnheter, små linjer og porer. Denne kan justeres til å gå dypere for de som ønsker en mer medium til dyp laserpeeling. Dette vil da gi noe mer nedetid.

Etter behandling vil huden føles noe varm og stram, men gir ingen særlig nedetid. Skreddersydd behandling der en ønsker en dypere peeling i step 4, må du regne med  litt lenge nedetid.

Vi anbefaler 3-4 behandlinger for optimal effekt, med ca 4-5 ukers mellomrom.
behandlingen bør gjentas 1-2 ganger årlig for å opprettholde resultatet.
Ingen sol en mnd før og etter hver behandling.

Fotona Smooth Eye

Fotona Smooth Eye protokollen er en behandling som fjerner rynker, strammer opp huden og øker produksjonen av kollagen rundt øynene. Behandlingen kan i stor grad erstatte fillerbehandling og kirurgisk operasjon for nedre og øvre øyelokk.

  • Minsker rynker og furer i hunden rundt øynene
  • Reduserer “poser” under øynene
  • Strammer opp øyelokk
  • Øker kollagenproduksjon
  • Fjerner mørke ringer rundt øynene

Det er anbefalt med opp til 3 behandlinger for å få det optimale oppstrammende resultat.

Se presentasjonsvideo av SmoothEye fra Fotona i videoen over

FOTONA Aktiv Akne-behandling

Aktiv akne (acne vulgaris) er en vanlig hudsykdom som de fleste av oss får i løpet av ungdomsårene (og videre i livet).  Noen av oss er dessverre mer eksponert for denne sykdommen og vil derfor trenge sterke medisiner eller aktiv behandling for å bli kvitt problemet.  Laserbehandling mot kviser er ikke noe ny behandling for denne hudsykdommen, men har i de seneste årene blitt mye mer effektiv og blir i svært mange tilfeller sett på som et bedre og ikke minst sikrere alternativ enn å bruke sterke (og potensielt farlige) medisiner som isotretinoin.

Active acne protokollen fra Fotona bruker en Nd;Yag laser som angriper og demper betennelsen i overaktive sebakøse/talg kjertler. En positiv bieffekt av laser-handlingen er at den også stimulerer kollagen-produksjonen i det aktuelle området som minsker sannsynligheten for å få såkalte “kvise arr”.  

Før og etter bildet er fra leverandør
Se presentasjon av aktiv akne protokollen i videoen over.

Fjerne strekkmerker med laser

Både menn og kvinner kan få strekkmerker av forskjellige årsaker. Hos kvinner oppstår strekkmerker ofte under og etter graviditet. Faktisk viser statistikk at så mange som 80% av kvinnene vil få strekkmerker etter endt graviditet. Grunnen til at vi får strekkmerker er ganske enkel og ligger i ordet “Strekkmerker”. Huden strekkes for raskt til at huden klarer å “følge” etter, og dermed oppstår det permanente skader i dermis. Skadene vises som lange linjer i huden.

Strekkmerker blir i de fleste tilfeller mindre synlig etter en stund, men ofte trenger huden litt hjelp til å fjerne disse helt. Med Fotona Dynamis SP pro har vi tre forskjellige “verktøy” for å redusere strekkmerker. Fotona Smooth Mode, Fotona Fraktionert Laser og Fotona Skin Tightning.

Det finnes absolutt ingen “ikke invasive” behandlinger i dag som kan fjerne strekkmerker fullstendig, men med Fotona laseren kan vi i de fleste tilfeller redusere synligheten av stekkmerkene såpass mye at de ikke lenger vil være plagsom.

Strekkmerker behandlet med Fotona Dynamis SP Pro

Vaginal oppstramming / IntimaLase

IntimaLase™ er en unik Er: YAG laser terapi som er en mini-invasiv/ikke kirurgisk oppstramming av skjeden. Det er en rask behandling og kliniske studier har vist at IntimaLase er effektiv, enkel, rask, i stort sett smertefri og trygg prosedyre.

Indikasjonen denne behandlingen er vaginal avslapning syndrom, dvs. at skjeden har mistet sin form og styrke. Denne tilstanden er vanligvis forbundet med overstrekking av skjeden under fødsel, men også som en naturlig del av aldringsprosessen.

Laseren stimulerer produksjon av kollagen og de nye kollagen-fibrene i vaginal slimhinnens vev bedrer funksjonaliteten i det behandlede området. Blodtilførsel, fuktighet og elastisitet gjenopprettes.

Resultatet blir en oppbygging av skjedeveggen og innstramming av vaginal kanalen. Behandlingen utføres kun ved vår klinikk i Bergen. Se videopresentasjon av behandlingen under

Allers har skrevet om denne fantastiske behandlingen.

Fotona Liplase – Laserbehandling for økt leppevolum

Øk leppevolumet uten å bruke filler og injeksjoner.

Hva er LipLase?

LipLase™ stimulerer lepper ved å gi et fyldigere og strammere utseende, ved hjelp av laser. Dette utføres gjennom en prosess hvor kollagen gjenoppbygges. Dette er en ikke kirurgisk, inngrepsfri behandling på både innsiden av munnen og på leppene. Med små laserimpulser varmer man opp huden fra innsiden og utsiden, som setter i gang gjennoppbygging av vev. Det blir ikke benyttet noen form for injeksjoner,  slik at pasienten kan fortsette sine daglige rutiner rett etter behandling, uten form for bivirkninger. LipLase™ forynger, fyller og definerer leppenes form.

Hvordan fungerer LipLase?

Med alderen mister man spenst og vitalitet i hud, også i lepper. For å motvirke dette benytter LipLaselaser for å varme opp de dype lagene av huden og stimulerer da kollagen produksjon, som igjen øker spenst og vitalitet.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Vi anbefaler minimum 3 behandlinger med 2 til 3 ukers mellomrom for best mulig resultat. Det anbefales 1-2 behandlinger i året for å beholde resultatet.


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Priser

Konsultasjoner for behandlinger som tilbys gjennom Total Body Laser er gratis. Alle priser på denne nettsiden er oppgitt i norske kroner

NB:  Prisene under er inklusiv de nye MVA avgiftene til staten

Pr behandlingPakke 3. behandlingerBehandling
5990,-13990,-Fotona 4D Ansiktsløft

3750,-8500,-Fotona Smooth Eye
3500.-8000.-Laserpeel Ansikt (Light peel)
5500.-13500.-Laserpeel Ansikt (Medium peel)
7500.-16500.-Laserpeel Ansikt (Deep peel)
3990.-9000,-Hudoppstramming / fettfjerning mage
3500.-8500.-Hudoppstramming / fettfjerning hake og hals

Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Prisliste alle behandlinger

Gavekort Total Body Laser

Kan dette være den perfekte gave til din mor, far, søster, bror eller venn? Bestill gavekort og betale online

Tar vi ikke telefonen?

Vi kan til tider være opptatt med behandlinger. Legg igjen din kontaktinfo, så tar vi kontakt med første anledning. [contact-form-7 404 "Not Found"]

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger