Lukk

Fjerne tatovering

Vi har Norges beste laserpark for tatoveringsfjerning

Vi fjerner tatovering med verdens beste laser

Tatoveringer kan være vakkert, kunstnerisk og moteriktig, men vakkert er relativt for den enkelte, kunsten du liker i dag forandrer seg, og moter varer ikke evig.

Som eneste klinikk i Norge har Total Body Laser hele 3 forskjellige lasere for fjerning av tatovering, inkludert den helt nye PicoWay laseren. PicoWay blir ansett som verdens mest effektive laser for tatoveringsfjerning.

Tatoveringen du syntes var flott og passet din personlighet for 10 år siden, passer kanskje ikke lenger din personlighet og smak i dag.

Det finnes sikkert like mange grunner til å fjerne en tatovering som det finnes grunner for å ta en tatovering, og ønsket om å kunne fjerne de har nok vært der så lenge menneskene har utført tatoveringer, ca 5 000 år.

Tidligere har det vært vanskelig og ekstremt dyrt å fjerne en permanent tatovering, da dette kun kunne utføres ved hudtransplantasjon. Før de effektive laserne kom på markedet måtte man altså ty til kirurgisk inngrep som gikk ut på å fjerne huden i det aktuelle området, for så å transplantere ny hud fra ett annet område på kroppen.
Dette medførte stygge arr i donor området så vell som i området tatoveringen tidligere var.

Som med all annen teknologi så utvikler også laserne for tatoveringsfjerning seg konstant. De første laserne var ofte veldig ineffektive. De kunne kun fjerne svart farge, gi stygge arr og var ofte veldig smertefull å bli behandlet med.

Clear Ink er Total Body Laser sin nye avdeling fjerning av tatovering.

Tatoveringsfjerning er et viktig satsingsområde for Total Body Laser og vi ønsker å være helt i forkant med tanke på ny teknologi (lasere) og behandlingsteknikker. Vi har derfor åpnet en egen klinikk dedikert kun til tatoveringsfjerning kalt Clear Ink.   Clear Ink skal alltid ha de beste laserne for tatoveringsfjerning.
Klinikken er i samme lokale som Total Body Laser.  (Markeveien 1C)  Les mer om vår avdeling for tatoveringsfjerning her www.clearink.no

Vi bruker alltid det siste og beste innen tatoveringsfjerning. Nå med Pico laser (PicoWay)

PicoWay er en såkalt picosekunds laser, som er den beste og siste teknologien på markedet for fjerning av tatovering. PicoWay blir nå ansett som å være den nye gullstandarden for laseren fjerning av tatovering.

Dessverre er det sånn at ingen lasere kan fjerne alle typer tatoveringer i alle fargespekter enda, selv ikke PicoWay. Heldigvis har vi flere «våpen» (Lasere) for å fjerne tatoveringen din.
Der PicoWay med sin pico sekunds teknologi kommer til kort, så kan vår Q-Switched NdYag 1064, KTP 532 laser og den fraksjonerte Erbium Yag 2940 fra Alma Lasers for å hjelpe til.
Som oftest er det slik at man må kombinere flere lasere for å få bort en tatovering 100%.

Med vår nye PicoWay pico laser og våre tre andre lasere for fjerning av tatovering, så kan vi trygt si vi har Norges (og kanskje Skandinavias?) beste og mest komplette laserpark for fjerning av tatovering.

Hvordan fungerer tatoveringsfjerning med laser?

Du har sikkert selv opplevd at svarte farger absorberer sollys og utvikler seg til varme mer enn lyse farger. Tenk på en svart bil som har stått i sollys på sommeren, kontra en hvit bil. Den svarte bilen blir varmere fordi sollyset lettere blir absorbert i mørke farger.

Prinsippet for tatoveringsfjerning med laser fungerer på samme måte.
Laserlyset er tunet til den enkelte fargen i huden og søker seg til det området i huden som har fargen og dermed ødelegger fargepartiklene.
Laseren gjør at disse fargepartiklene blir knust opp i mindre partikler slik at kroppen kan absorbere disse lettere.
Dette skjer over tid, og følgelig er det derfor det tar tid før man ser effekten av èn behandling. Kroppen trenger rett og slett litt tid til å absorbere de ødelagte partiklene (6-8 uker).

Hvordan foregår behandlingen?

Før vi begynner behandling av en ny kunde, så vil vi alltid ha en gratis konsultasjon der vi i fellesskap ser på tatoveringen.
Sammen prøver vi så godt det lar seg gjøre å estimere antall behandlinger som kreves for å tilfredsstille forventningene til deg som kunde.
Det er viktig at opplysninger du gir oss riktig på dette tidspunktet er riktig. Spørsmålene vil feks være : Alder på tatovering.

Før vi begynner behandlingen så vil vi vaske området med med desinfeksjonsmidler og deretter starte behandlingen med laseren.
Behandleren vil før laseren over det aktuelle området der det er farge i en jevn bevegelse. Du vil høre lyden av laseren som blir skutt mot tatoveringsfargen og kjenne en svak smerte som de fleste beskriver med at gummistrikk blir strammet opp og sluppet mot huden din.
Dette er en smerte som de aller fleste takler veldig godt.
Det er selvfølgelig individuelt hvor lenge en behandling vil vare, men en liten tatovering behandles på ett par minutter.

Hvor mange behandlinger vil jeg trenge?

Ett estimat på hvor mange behandlinger du vil trenge for å fjerne din unike tatovering, vil bli gitt under konsultasjonen, før vi setter i gang med behandlingen. Det er mange faktorer som spiller inn, men i de aller fleste tilfeller så vil 90 til 95 prosent av fargen være borte etter 4-8 behandlinger .

Det er umulig å gi ett garantert eksakt tall på hvor mange behandlinger akkurat din tatovering trenger for å fjernes, men utifra erfaring så kan vi gi ett estimat.
Selv om behandleren ikke kan garantere for ett eksakt antall behandlinger du trenger, så kan man i de fleste tilfeller garantere for maks antall behandlinger du skal betale for.
På den måten er du som kunde sikret at du ikke betaler mer enn maks antall avtalte behandlinger, selv om du skulle trenge mer.

Vi har også skrevet en omfattende artikkel om hvordan fjerne tatovering med laser. Her finner du også flere artikler vedrørende tatoveringsfjerning.


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Priser

Konsultasjoner for behandlinger som tilbys gjennom Total Body Laser er gratis. Alle priser på denne nettsiden er oppgitt i norske kroner

Prisene som er oppgitt er pr behandling. Ved kjøp av flere enn 5 behandlinger gies det en rabatt på 25%. Det er også mulig å avtale en fastpris for hele behandlingen.

 

NB:  Prisene under er inklusiv de nye MVA avgiftene til staten

PrisBehandlinger
Kontakt ossLiten tatovering
Kontakt ossMiddels størrelse (inntil 10 x 10 cm)
Kontakt ossStørre tatoveringer

 

 


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

 

 


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Prisliste alle behandlinger

Gavekort Total Body Laser

Kan dette være den perfekte gave til din mor, far, søster, bror eller venn? Bestill gavekort og betale online

Tar vi ikke telefonen?

Vi kan til tider være opptatt med behandlinger. Legg igjen din kontaktinfo, så tar vi kontakt med første anledning.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger