Lukk

Restylane Bergen

Vi er en autorisert og godkjent Restylane klinikk med avdeling i Bergen og Knarvik

Restylane behandling i Bergen.

Ved å velge Restylane som din hudbehandling vil den fremheve din naturlige skjønnhet, gjenopprette hudens volum og gi et yngre utseende, resultatet er umiddelbart.

TBL Medical er autoriserte og godkjent Restylane klinikk. Våre behandlere er alltid oppdatert med siste og beste behandlingstekniker.  Vi tilbyr restylanebehandling ved vår avdeling i Bergen og i Knarvik.

Behandlinger

Skape fyldigere lepper.

Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane Lipp er spesielt utviklet for å skape fyldigere lepper, mer definerte leppekonturer og en mer markert amorbue på en naturlig måte. Les mer

Ønsker du å ikke bruke filler har vi nå et alternativ der vi bruker laser for øke leppevolumet. Les mer om LipLase

Restylane kysse i Bergen
Restylane kysse i Bergen

Hudfornyelse med skinbooster

Forbedre hudens spenst og struktur.Restylane Vital er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, øker Restylane Vital fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Vital forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender. Les mer

Rynkefjerning med Restylane.

Restylane glatter ut linjer og rynker på en enkel og trygg måte i ansiktet , resultatet er naturlig slik at du fremdeles beholder ditt eget utseende. Det er viktig å huske på linjer og rynker gir ansiktet ditt karakter og personlighet, men det er ikke alle rynker som er like flatterende. Ved å kombinere behandlingen med hudprodukter, penslinger og Botox får vi ofte et bedre resultat. Les mer

Hva er Restylane?

Huden vår forandrer seg jo eldre vi blir, når vi snakker om huden så deler vi den som oftes inn i 3 lager, epidermis (overhuden) , dermis (lærhuden) og subcutis (underhuden).
Alle lagene har sine viktige roller, men i dermis finner du hyaluronsyren som har den kjemiske strukturen der den kan holde tusen ganger sin vekt i vann, hyaluronsyre er hudens viktigste fuktbærer.

Når vi er unge har huden vår mye fukt, men jo eldre vi blir minker hyaluronsyren sammen med kollagen og elastinfibre som brytes ned, genetiske faktorer, solskader, røyking og forurensing med mer, går huden vår fra å se ung og myk til tørr og rynkete, aldringstegn som linjer og rynker begynner å dykke opp.

Restylane, som ligner kroppens egen hyalaronsyre, kan dermed tilføre ny, frisk hyalaronsyre slik at aldringstegn som du ikke ønsker å beholde dempes eller glattes ut.
Kliniske studier viser også at behandlingen hjelper kroppen til å øke produksjonen av elastin og kollages, som igjen kan virke forebyggende på aldringsprosessen.
Behandling er ikke permanent så du kan selv bestemme om du ønsker å opprettholde effekten.

Hvorfor velge Restylane?

Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum, definere lepper, arrbehandling med mer. Våre dyktige behandlere vil hjelpe deg med å anbefale det riktige produktet til din hudtype fra Restylane.
Behandlingen kan glatte ut linjer og rynker på en enkel og trygg måte i ansiktet.
Resultatet er naturlig slik at du fremdeles beholder ditt eget utseende. Det er viktig å huske på linjer og rynker gir ansiktet ditt karakter og personlighet, men det er ikke alle rynker som er like flatterende.
Ved å kombinere behandlingen med hudprodukter, kjemiske peelinger og Botox får vi ofte et bedre resultat.

Hvor lenge varer Restylane?

Resultatet av kun én behandling er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år. Med oppfølgingsbehandling i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten  vare i inntil 18 måneder.
Etter en leppebehandling spiller alder, hudtype, vevstype inn og det kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter seks måneder.
Ettersom alle opplever smerte forskjellig, leveres filleren  både med og uten innebygd bedøvelse, noe som kan føles betryggende. En bedøvelseskrem eller en såkalt nerveblokade (som hos tannlegen), kan også være et bra alternativ for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen?

Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen.
Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm eller får kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av én til to dager.
Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger.
Andre reaksjoner kan i sjeldne tilfeller vare i inntil to uker.
Du bør alltid diskutere eventuelle behandlinger og sykdommer du har hatt tidligere med behandleren din på forhånd. Behandleren kan også gi deg mer informasjon om eventuelle reaksjoner.
Restylane har vært på markedet i mer en 20 år og er brukt over 30 millioner behanding verden over.
Det er en den eneste hyaluroniske filleren som har FDA godkjennelse på 18 måndeders effekt ved kun en etterbehandling.

Finn autoriserte Restylane klinikker på Restylane.com
Les også om Restylane skinbooster

 

Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Priser

Konsultasjoner for behandlinger som tilbys gjennom TBL Medical er gratis. Alle priser på denne nettsiden er oppgitt i norske kroner

NB:  Prisene under er inklusiv de nye MVA avgiftene til staten

PrisBehandling
Fra 3000,-Restylane eller Juvederm
Fra 2650,-Restylane Skinboosterv/Vital 

Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Prisliste alle behandlinger

Gavekort Total Body Laser

Kan dette være den perfekte gave til din mor, far, søster, bror eller venn? Bestill gavekort og betale online

Tar vi ikke telefonen?

Vi kan til tider være opptatt med behandlinger. Legg igjen din kontaktinfo, så tar vi kontakt med første anledning.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger