Lukk

Aktiv akne behandling i Bergen

TBL Medical Bergen

FOTONA Aktiv Akne-behandling

Aktiv akne (acne vulgaris) er en vanlig hudsykdom som de fleste av oss får i løpet av ungdomsårene (og videre i livet).  Noen av oss er dessverre mer eksponert for denne sykdommen og vil derfor trenge sterke medisiner eller aktiv behandling for å bli kvitt problemet.  Laserbehandling mot kviser er ikke noe ny behandling for denne hudsykdommen, men har i de seneste årene blitt mye mer effektiv og blir i svært mange tilfeller sett på som et bedre og ikke minst sikrere alternativ enn å bruke sterke (og potensielt farlige) medisiner som isotretinoin.

Active acne protokollen fra Fotona bruker en Nd;Yag laser som angriper og demper betennelsen i overaktive sebakøse/talg kjertler. En positiv bieffekt av laser-handlingen er at den også stimulerer kollagen-produksjonen i det aktuelle området som minsker sannsynligheten for å få såkalte “kvise arr”.  

Før og etter bildet er fra leverandør
Se presentasjon av aktiv akne protokollen i videoen over.
Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger


Del denne siden med andre:

Tilbake til alle behandlinger

Prisliste alle behandlinger

Gavekort Total Body Laser

 

Kan dette være den perfekte gave til din mor, far, søster, bror eller venn? Bestill gavekort og betale online

Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger